Babi Jitka pomáhá psím trosečníkům

Tohle je paní Jitka, má 82 roků a žije nedaleko Brna. Mnozí lidé jejího věku si již užívají zasloužený odpočinek a vytváření hodnot nechávají mladším. To ale není případ babi Jitky. I když zdravíčko už neslouží, jak by mělo, snaží se být stále prospěšná světu a hlavně pejskům, které má moc ráda.

babi Jitka

Už několik let pro nás s láskou šije nádherné věcičky a výtěžek z nich věnuje psím trosečníkům. Léta praxe se šicím strojem jsou vidět na kvalitě provedení jejích výrobků. Možná doma máte krásný povlak na polštář, podsedák na židličce a nebo nákupy nosíte v riflové tašce a pečivo a zeleninu si ekologicky balíte do handmade pytlíčků.

Pro pejsky babi šije obaly na pasy, šátky na obojky a čmuchací koberečky, které babi Jitka vyrábí spolu se svou dcerou Jankou a kamarádkou Katkou. Čmuchací koberečky neboli čichací podložky jsou skvělé interaktivní hračky, které stimulují nejsilnější psí smysl - čich. Pejsek se hledáním mlsek v koberečku zabaví, unaví svou hlavu a pořádně si smlsne.

Výrobky můžete zakoupit na našem eshopu.

Na srazu adoptivních rodin Dočasky.cz 2023 jsme měli speciální překvapení. I přes ukrutné horko za námi babi Jitka s rodinkou dojeli a my jsme tak měli možnost jí poděkovat a udělit ocenění za zásluhy v pomoci psím trosečníkům. Byla to dojemná a hřejivá chvilka. Doufáme, že se “naše” babi Jitka ještě dlooouho bude cítit na osmnáct a zdravíčko jí bude sloužit. Snad jsme jí udělali aspoň malou radost, protože si vážíme toho, jak už roky pomáhá psím trosečníkům. Na eshopu zase najdete spoustu novinek, tak udělejte radost sobě, nám i babi Jitce a něco pěkného si kupte. Celý výtěžek putuje na péči o psí trosečníky.

Naše milá Jitko, přejeme ti, aby si byla nadále tak vitální a přinášela svými výtvory radost lidem i pejskům. Moc si tvé pomoci vážíme!

Babijitka01
Babijitka02
Babijitka03
Babijitka05
Babijitka04
Babijitka Oceneni

Dočasky.cz, z. s.

info@docasky.cz

Nová 931/59, Lanžhot, 691 51
(návštěvy možné pouze po předchozí domluvě)
IČ: 01917501, Registrované Ministerstvem vnitra i Úřadem na ochranu osobních údajů

Spolek Dočasky.cz je veden pod spisovou značkou L 17647/KSBR u Krajského soudu v Brně.

Registrační číslo státní veterinární správy CZ 62C04757

Číslo účtu veřejné sbírky ve Fio banka, a.s.:
platby v CZK: 2601143882/2010
platby v EUR: 2601143882/8330

CZ / EN